zondag 10 oktober 2010

Workshopdagen bij Doe@Ding!Afgelopen weekend heb ik samen met Angela een workshop bij Doe@Ding in Spijkenisse mogen verzorgen. Wat hebben we van jullie genoten! Super bedankt voor jullie aanwezigheid. Ik ben blij dat jullie bij ons aan tafel wilde aanschuiven! Er waren in onze zaal veel verschillende workshops die allemaal druk bezocht werden. In de andere zaal van het hotel kon je demonstraties zien en prachtige spullen kopen bij Marlous en haar Team.Dit zijn Suze en Anita. Anita, Ellen, Nicole en nog een heleboel andere dames gaven in deze zaal allemaal demonstraties. Stuk voor stuk kanjers!Dit is Marlous, wat ziet de winkel er fantastisch uit, ik kan niet wachten dat de nieuwe winkel van Doe@Ding in december van dit jaar opengaat, dit wordt een paradijs voor kaartenmakers en scrapbookliefhebbers!Dit is de zaal waarin de workshops werden gehouden. Het was er enorm druk.Angela is druk bezig met een groep dames het kaartje in elkaar te zetten, daarna konden de dames bij mij gezellig komen distressen om er een compleet plaatje van te maken. Wat was het gezellig!Alle mensen die aan het werk waren tijdens deze 2 demo- en workshopdagen werden geweldig verwend door Willy en Henk met drinken en lekker hapjes. Ik ben ontzettend blij dat Willy me goed in de gaten hield, wat is dat een lief mens!Zoals beloofd ga ik nu nog even een omschrijving geven van de stempel die jullie met mij konden Distressen. Mochten jullie toch nog iets willen weten, dan kun je altijd een reactie achterlaten.De stempel die we hebben gebruikt komt uit de laaste Cosy collectie van Magnolia.
De stempel is met StazOn Jet Black gestempeld en ik gebruik altijd aqaurelpapier van Terschelling, GLAD, 300 grams. Dit papier kun je bij Doe@Ding kopen.

Dit zijn de Distress Inkt kleuren die we hebben gebruikt:
Het hoofddoekje van Tilda: Victorian Velvet en Pumice Stone.
Het hoofdje: Tattered Rose en een heel klein beetje Vintage Photo (hoe meer Vintage Photo je gebruikt, des te bruiner des wordt het gezicht, meng dit op een mica, niet op het gezicht zelf!).
Het haar: Brushed Corduroy en bij de aanzet van de golven een klein beetje Walnut Stain.
Voor de wangen: Worn Lipstick of Fired Brick.
Armen en benen: Tattered Rose en Vintage Photo.
Schortje: Milled Lavender, Pumice Stone en Walnut Stain.
De mouwen van het jurkje: Victorian Velvet en Pumice Stone.
Voor de onderkant van het jurkje: Victorian Velvet en een heel klein beetje Walnut Stain.
De sokjes: Victorian Velvet en aan de achterzijde een heel klein tipje Black Soot.
De schoentjes: Walnut Stain en Black Soot.En als je dan de hele workshop in elkaar hebt gezet is dit het eindresultaat.

Ik wil Marlous van Doe@Ding enorm bedanken dat ik dit keer erbij mocht zijn!

Ik hoop dat jullie, net als ik, het super gezellig vonden. Dank jullie wel voor je komst en heel graag tot een volgende keer!

Veel liefs,
Monique.

56 opmerkingen:

 1. Hai Monique, Super bedankt nogmaals voor de workshop gisteren, ik zit nog na te genieten! hihi! Mijn ingekleurde plaatje staat voor me op tafel en ik ben bang dat ik dit kaartje niet ga versturen hoor! Reuze bedankt voor de uitleg nog even op je blog met de kleuren erbij. Kunnen we thuis nog even flink aan het oefenen! Oja vergeet ik je nog helemaal te feliciteren met de verjaardag van je zoon! Maak er een gezellige dag van en ik hoop je zeer zeker nog een keer te ontmoeten! Liefs Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Monique,
  Gefeliciteerd met je zoon. Fijn dat je nog voordat het feest begint, je berichtje plaatst.
  Het was erg leuk de workshop te volgen,ook al haakten we iets voor het einde af ;)
  groetjes MOnique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zag er allemaal heel gezellig uit Monique. Leuk die demonstraties en workshops. Het geeft je al weer echt een hobbygevoel als je dat in de zomervakantie op een laag pitje had geschoven.
  Gaaf.
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique,
  Ik heb zondag bij je mogen aanschuiven, was al een beetje aan het verven met distress inkt, maar door jou ben ik weer een stapje verder gekomen, ik vond het super om te zien hoe jij je kleuren gebruikt en mengt
  Bedankt voor de leuke workshop
  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het was een super leuke dag. Hoop ooit nog eens in te kunnen kleuren met distress zoals jij.

  groetjes, Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk stukje heb je 'geschreven'.Het waren gezellige dagen hè.Jammer dat ik tussen de verkoop door geen tijd had.Anders had ik zeker bij je komen distressen.
  Maarre...twijfelde je er dan aan dat er iemand bij je zou aanschuiven???Iedereen die ik heb gesproken die bij jou en Angela de workshop hebben gevolgd waren erg enthousiast.

  Groetjes uit Spijkenisse,
  Harriët

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Monique . Ik was vrijdag ook op de demodag , maar had helaas niet genoeg tijd om een workshop bij je te volgen.Staan de workshops die je geeft altijd op je blog ? Ik woon in Zeeland en hier is op dit gebied erg weinig.Ga je ook workshops bij Marlous geven ?Ik ga 21 okt. bij Anita een workshop volgen , maar jouw techniek vind ik ook waanzinnig.Zou ik ook graag leren.Geef je ook workshops aan huis ?
  Groetjes Adrie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Monique

  dat ziet er heel gezellig uit,jammer dat er nooit hier in de buurt zo iets is,waar je workshops distres kunt volgen.

  groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. hi Monique, wat een leuke fotos heb je gemaakt, zoooo jammer dat ik er niet bij kon zijn, fijn voor je dat het zo leuk was xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hey Monique,ik zag je al op verschillende blogs verschijnen met alle andere "artiesten"!Je kon goed zien dat je er heel veel zin in had. Spijtig dat ik er niet bij kon zijn... volgende keer misschien wel...wie weet?!
  Ik heb wel aan iedereen gedacht en dus heb ik lekker geexperimenteerd...het resultaat kan je zien op mijn blogje ;-)
  Geniet nog lekker na van je weekend en tot je volgend kaartje!!! Groetjes, veel liefs en dikke X, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik vond het ook heel leuk om je eens in het echt te ontmoeten en heb veel van je geleerd nu alleen thuis nog veel oefenen
  groetjes en tot op kreadoe

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Monique,

  Ik vond het ook super gezellig.
  Graag wou ik jou ook nog eens extra bedanken. Dat ik voor mijn eerste keer zo een mooi resultaat haalde had zeker te maken met de geweldige richtlijnen die ik van je kreeg.
  Ik ben verkocht !!
  Liefs ven een Belgische beginneling ;o)
  Sandrine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Monique.

  Ik vond het heel leuk om met u kennis te maken.

  Jammer dat ik niet heb kunnen kleuren bij u, misschien de volgende keer.

  Veel liefs Angelique.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Monique,
  Ik was zo blij dat ik op zaterdag toch nog een plekje bij je had. Je legt zo fijn uit, ik heb er veel van geleerd. Ik hoop dat je in de toekomst nog eens naar de nieuwe winkel van Marlous kan komen voor een workshop! Ik heb nog wat leuke foto's van je, als je dat leuk vindt wil ik ze wel naar je mailen. Nogmaals bedankt en tot ziens. Groetjes van Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Het was inderdaad erg gezellig , het zag er heel mooi uit allemaal , je tafel was lekker druk bezocht , de volgende keer kom ik erbij zitten ,gr Humartine

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wauw, misschien toch maar een keertje naar Spijkenisse? Te gek, heel mooi gedaan weer! En hoop dat je een gezellige dag hebt gehad vandaag.

  Liefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 17. hallo monique ik vond het leuk en leerzaam om je te ontmoeten heb een fijne middag gehad en de kaart die bij angela gemaakt en de stempel ingekleurd bij jou staat in mijn hobby kamer te pronken en nu maar oefenen met de de inkt bedankt voor Namen van de inkt dag vriendelijke groetjes jopie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hoi Monique! ik was 1 van de gelukkigen die bij jou een workshop hebben mogen volgen! Wij gaven zelf ook een workshop van een tentkaart, maar aangezien we met meerdere waren mocht ik even gauw bij jouw aanschuiven en namen de andere meiden even mijn honours waar! Ik vond het fantastisch en je legt het ook met zoveel geduld uit! Fantastisch! Ik hoop an de week heerlijk een keer aan de gang te gaan hoor! Heb het papier gekocht en de distress heb ik al! Nogmaals ontzettend bedankt! Groetjes Dia

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Marianne,

  Ik zal Martijn feliciteren hoor!

  Ik vond het ontzettend leuk, jou, je moeder en tante bij mij aan tafel te hebben. Ik vond je stukje op je blog super om te lezen. Enorm bedankt voor je gezelligheid. Het distressen ging jullie goed af, het resultaat staat al op je blog. Ik hoop je in de toekomst zeker vaker te ontmoeten.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hallo Monique,

  Dank je wel, ik zal het Martijn morgen zeggen. Dat vind hij geweldig leuk, daar ben ik zeker van. Ik ben blij dat je het leuk vond bij mij aan te schuiven. Ik vond het in ieder geval superleuk je te helpen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Hoi Astrid,

  Het was gewoon super. Ik heb er enorm van genoten. Het is leuk mensen waar je contact mee hebt in het echt te ontmoeten, en nog leuker, als ze met je een workshop willen doen!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hallo Diana,

  Graag gedaan! Leuk dat je er veel aan hebt gehad en ik hoop dat je nog eens in de gelegenheid bent om bij mij aan te schuiven. Dat vind ik in ieder geval enorm gezellig!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hallo Elly,

  Het is gewoon iets dat je regelmatig moet doen. Je krijgt dan vanzelf door wat de mogelijkheden zijn met deze prachtige inkt. Dank je wel voor je gezelligheid!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo Harriët,

  Ja, ik was bang dat er misschien niet zoveel mensen zouden komen die met me wilden Distressen. Gelukkig had ik niet veel tijd om er over in te zitten, mijn tafel zat direct vol. Daar was ik enorm blij mee. Ik ben blij dat zoveel mensen de moeite hebben genomen om te komen en ik denk dat het 2 heel geslaagde dagen zijn geworden. Dank je wel voor je lieve reactie.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hallo Adrie,

  Op dit moment heb ik met Marlous nog niets afgesproken. Je bedoelt dan een workshop Distressen. Misschien komt het er ooit wel weer van. Ik heb het ontzettend leuk gevonden, het afgelopen weekend. De tijd vloog. Ik ga hoogst waarschijnlijk begin volgend jaar met Angela een workshop geven, maar dat zet ik dan tijdig op mijn blog. Ik heb deze workshop erop gezet omdat er mensen waren die geen tijd meer hadden, die niet aan de beurt kwamen of gewoon liever het plaatje thuis inkleurden, te helpen. Je kunt ook bij me aanschuiven op de KreaDoe, bij de stand van Magnolia, op 13 en 14 november.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Looks like you had a lovely day Monique and I think your tag is beautiful! Hugs, Chris xx

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo Marina,

  Ik weet niet waar je woont, misschien is Utrecht een mogelijkheid. Ik ben op 13 en 14 november op de KreaDoe bij Magnolia voor een workshop. Misschien kun je dan?

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hallo Maris,

  Het was SUPER! Meis, misschien gaan Angela en ik hier in de buurt het ook eens samen organiseren en kun je wel komen! Het was daar een paradijs voor kaart en scrap liefhebbers. Wat heeft Marlous een prachtige spullen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lieve Celia,

  Ik heb je wel gemist. Ik hoop dat je een andere keer wel kunt komen. Er waren wel een aantal dames uit België overgekomen. Wie weet zien we elkaar weer op een andere beurs!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Hallo Mirjam,

  Voor mij is het net zo leuk om met mensen die mijn blog volgen gezellig samen te distressen. Ik vind het ontzettend leuk dat je er wat mee kan. Graag tot op de KreaDoe!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hallo Sandrine,

  Ik vond het ontzettend leuk met een groot aantal mensen te Distressen. Wat leuk dat je nu ook aangestoken bent met het virus. Ik hoop je in ieder geval bij een volgende keer weer te treffen!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hallo Angelique,

  Je bent een lieve meid! Ik vind het ook erg jammer dat je geen tijd had om aan te schuiven. Misschien mag ik van Marlous nog een keer komen en dan hoop ik dat je even bij me langs komt om samen alsnog te Distressen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo Nicolette,

  Ik hoop dat je je email adres aan me door kan geven via een berichtje op mijn blog. Ik zal het dan niet publiceren, maar dan kan ik jou mailen en heb je mijn adres ook. Ik wil de foto's graag hebben! Ik vind het ontzettend leuk dat je bij me was!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hallo Humartine,

  Het was leuk je weer gezien te hebben. Ik hoop dat je het naar je zin hebt gehad. Ik vind het leuk als je de volgende keer weer aanschuift!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi Corine,

  Het was echt super gezellig. Wat heb ik een leuk weekend gehad en veel lieve mensen ontmoet. Met Angela heb ik enorm gelachen. Dit is echt de moeite waard om voor naar Spijkenisse te rijden.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hallo Jopie,

  Jij bedankt dat je bij me aan tafel een workshop wilde volgen! Ik vind dat ontzettend leuk en gezellig. Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten, ik zal proberen je te helpen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo Dia,

  Ik vind het ontzettend leuk dat je bent aangestoken met het Distress virus. Je kunt er prachtige creaties mee maken. Ik hoop dat we elkaar nog een keer bij Marlous zullen ontmoeten. Dank je wel voor je gezelligheid!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hello Chris,

  We had 2 beautiful days, there were a lot of my folowers who wanted to paint with me. Angela was making a card with them and I was working with the Distress Ink. We had a great time. Thank you so much for stopping by!

  Hugs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Monique, Ik had het geluk om vrijdag bij je aan te kunnen schuiven. Ik vond het helemaal top en mijn kleine meisje heeft direct nadat ik klaar was het plaatje ingepikt. Dus was ik heel blij om te zien dat je hem op je blog hebt geplaatst. Zo kan ik de kleuren nog eens proberen. Het was voor ons supergaaf om jouw en de andere workshops te kunnen volgen. HARTELIJK DANK daarvoor en misschien tot op de Kreadoe en anders hopenlijk een keer bij Marlous
  Groetjes Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hoi Monique,

  Nou ik heb je berichtje terug gelezen, en belofte maakt schuld!
  Ik hou je eraan, ik zou het erg fijn vinden om tips van je te krijgen, je hebt een geweldige smaak wat inkleuren en kaarten maken betreft.

  Een lieve groet van, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hallo Margriet,

  Ik ben ontzettend blij dat je zo veel plezier hebt gehad. Het was ook super gezellig. Ik heb veel lieve mensen ontmoet. Wat leuk dat ik je bij de KreaDoe weer zal zien. Misschien mag ik nog een keer bij Marlous komen. Wie weet!

  Graag tot dan!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hallo Durvina,

  Ik hou in ieder geval een plaatsje voor je vrij. Dat komt zeker goed!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. congratulations Monique for the great workshop, it's glad that people love your demo, I love your coloring and tag too:-))

  Hugs,
  Ying

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Oh it looks like you had such a wonderful time Monique!
  Love your beautiful creation!
  hugs
  kim x

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hallo Monique,
  Hier het blauwe vlindertje!
  Hartelijk dank voor de leuke, gezellige en leerzame workshop!
  Ben zo blij dat ik je kaartjes in het echt heb kunnen bewonderen!
  Wij zijn toch nog thuis geraakt hoor al was het middernacht!
  groetjes
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hi Ying,

  Thank you! I have had a great time this weekend. There were a lot of people who knew me, also a lot of followers. It is great to meet them in person.

  Hugs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hi Kim,

  It was a wonderful time! The people who visited the workshop from me and Angela where very enthousiastic. They all coloured a beautiful Tilda with Distress Ink and then they had to go to Angela to finish the job.

  Hugs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hallo Monique,

  Wat erg, ik heb nog wel aan jullie gedacht onderweg. Ik denk dat jullie voortaan beter een reserve sleutel bij iemand in de tas kunnen doen. Ik vond het super dat jullie helemaal naar Spijkenisse waren gekomen. Heel hartelijk bedankt daarvoor. Het einde vind ik minder, zo laat thuis, verschrikkelijk. Ik hoop dat jullie nog eens bij me willen aanschuiven ondanks deze tegenslag. Groetjes aan iedereen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Sniff ik had er graag bij geweest,maar je kan nou eenmaal niet overal tegelijk zijn.
  Ik vind het workshop projektje van jullie erg leuk geworden.
  Je afdrukje vind ik ook super ingekleurd weer.
  Ik ga het ook maar weer eens met de distress proberen.
  Nog van harte met je zoon.
  We zien mekaar snel weer.

  x Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hoi Esther,

  Je hebt wat gemist. Het was druk en erg gezellig. Dank je wel voor je felicitatie. Alweer een jaartje erbij. Wat gaat het snel.
  Tot gauw!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hai Monique, ik heb nog even een vraagje, kan je me nog zeggen met welke kleur we het haar hebben ingekleurd op de workshop? Volgens mij staat het er niet bij in het lijstje en ik ben bezig om hem nog een keer te proberen, hihi! Best lastig hoor zonder jouw hulp erbij!! Lieve groetjes, Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo Marianne,

  Wat stom zeg, ik ga het direct aanpassen. SORRY! Maar wel lief dat je het me even laat weten. Haastige spoed, zelden .....
  Voor het haar gebruik je Brushed Corduroy en als je wilt kun je in de slag van het haar een beetje Walnut Stain gebruiken. Succes!

  Veel liefs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hoi Monique,

  Wij vonden de workshop REUZE leuk & gezellig!!!
  BEDANKT!!!
  We kijken alweer uit naar de volgende!

  Veel liefs,
  Marijke & Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Marijke en Jacky,

  Ik vond het heel erg leuk jullie aan mijn tafel te hebben. Ik heb van een volger nog een paar foto's gekregen waar Marijke op staat. Die laat ik jullie nog wel zien.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Monique,

  Ook ik wil je nog even bedanken voor je fantastisch workshop! Ben thuis gelijk verder gegaan met distressen en wat waren jou tips daar toch heerlijk bij! ik kom nog vaak ff bij je neuzen want je maakt schitterdende dingen!

  Liefs,
  Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Hallo Marcella,

  Ik ben blij dat ik je heb aangestoken met het Distress virus. Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan gewoon even weten. Dank je wel voor je lieve mailtje!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen