woensdag 9 februari 2011

Award gekregen van Sylvia!Deze Award heb ik van Sylvia gekregen! Ik ben er natuurlijk ontzettend blij mee. Ik vind het heel lief dat je aan me gedacht hebt! Dank je wel. Een dikke kus!

Tot vrijdag!

Veel liefs,
Monique.

6 opmerkingen:

 1. Hoie Moniek

  Allereerst wil ik je zeggen dat we steeds weer genieten van jou creaties,wat een prachtige stijl heb je toch,we zijn al een hele tijd volger van je.
  Maar nu mijn verzoek,Mijn dochter is gek op kleuren met de distress inkt en kleurt erg mooi,(kijk maar op mijn blog en zie layout)maar nu heeft ze een wens,jij mengt je kleuren en ze wilt dat zo graag weten ,nu is ze zondag jarig en word 20 jaar,ik zou het erg leuk voor haar vinden als je haar dat kon uitleggen.
  Het is een verzoekje,maar voor haar van vele waarde,dat weet ik zeker.
  Ik hoop dat je haar er een plezier mee wilt doen.

  Liefs Michaela en Rachel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. gefeliciteerrrdddd je verdient het xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Michaela,

  Zaterdag geef ik een workshop op de beurs in Vijfhuizen. Daar ga ik, met degene die willen aanschuiven, een stempel kleuren met Distress Inkt. Daarnaast geef ik regelmatig workshops bij Doe@ding. Misschien is daar nog een plekje vrij. Ik doe dat samen met Angela van Dorp. Daar kleuren we met Distress Inkt 2 stempels in, dit gebeurd met 7 dames tegelijk. Daarna maak je er een projectje mee. Als dit niet is wat je zoekt, dan kun je je mailadres via een berichtje achterlaten. Dan kunnen we daar contact over hebben.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Proficiat met je award!
  Dik verdiend hoor!
  groetjes
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Als iemand die award verdiend!
  gr. Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van Harte Gefeliciteerd Monique met deze award.
  Liefs Wilma

  BeantwoordenVerwijderen