maandag 27 april 2009

Magnolia Tilda Especially for youDeze stempel van Tilda spreekt voor zich. Is ze niet schattig? De stempels komen uit de nieuwste collectie van Magnolia, de Chasing Butterflies. Het papier is van We R Memory Keepers. Om de kaart af te maken heb ik pareltjes en Stickels gebruikt.

6 opmerkingen:

 1. Hallo Monique,

  Heb zo goed mogelijk je site door gespit, maar ik kan geen antwoord vinden op mijn vraag, ik zou zo graag willen weten op welk papier jij stempelt en je stempels inkleurt.
  Het meeste papier dat ik gebruik is niet zo mooi wit en gaat af en toe korrelen en volgens mij heb jij daar totaal geen last van.....toch?

  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Wilma,

  Ik gebruik voor het stempelen met StazOn altijd Aquarelpapier 300 grams van het merk Terschelling, kwaliteit (staat op de voorkant van het blok) GLAD. Ik heb inderdaad geen last van rullen, dit papier is van een goede kwaliteit en kan veel water hebben. Verder gebruik ik, om de stempels in te kleuren, Distress Ink van Tim Holtz. Ik hoop dat je hier iets aan hebt. Veel plezier en laat je me nog weten of het werkt?

  Groetjes,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique,

  Wat leuk dat je meteen gereageerd hebt.
  Volgende week ga ik meteen achter dat papier aan en hoop ook nog eens met mooie creatie's te komen...
  Je bent iig een echte inspiratiebron!!

  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Wilma,

  Ik hoop natuurlijk dat het gaat lukken, je kunt me altijd dit soort vragen stellen en dan zal ik proberen je zo goed en snel mogelijk antwoord te geven. Als je in de buurt van Beverwijk woont, dan kun je het beste naar de hobbywinkel van Bob Hes in Heemskerk gaan.
  Nogmaals Veel Succes!

  Groetjes,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,

  Zal binnenkort proberen een gaatje te vinden om eens naar Beverwijk te komen, zelf woon ik in Leeuwarden, dus niet echt in de buurt.
  Heb de naam van het papier opgeschreven zodat ik het niet vergeten kan. Gaat vast goed komen.

  'k Wens je nog een heerlijke zondag en ik zal je blog zeer zeker blijven volgen want de goede tips en voorbeelden wil ik niet missen hoor :)

  TFS, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Wilma,

  De firma Bob Hes vind je in Heemskerk, een plaatsje dat aan Beverwijk grenst. Het papier zal ongetwijfeld bij veel hobbywinkels verkrijgbaar zijn. Het is een bekend merk.

  Ik hoor wel weer van je.

  Groetjes,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen