zaterdag 16 mei 2009

Just sittin' here, thinking of youDeze kaart is gemaakt met stempels uit de Chasing butterflies collectie. Het plaatje spreekt voor zich. Een lekker voorjaarsgevoel. De stempels zijn met Distress Inkt gekleurd en hier en daar heb ik wat Stickels gebruikt. Het papier is van We R Memory Keepers, madame Royale. De bloemen zijn van Prima Marketing.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Monique.
  Wat een mooie kaarten maak jij.Ik ben er als beginneling,stil van.Alles passend bij juist die ene stempelafdruk.Echt vakmanschap.En nog
  maar 2 volgers.Nou ik denk dat het niet lang zal duren of dat aantal zal snel oplopen.
  Echt in 1 woord Grandioos.
  grtjes van evita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Evita,

  Wat leuk dat je mijn kaarten mooi vind. Ik ben zelf pas vanaf november 2008 begonnen met stempelen en het gebruik van Distress Inkt. Mijn blog is ongeveer 1 maand oud. Deze heb ik gemaakt omdat ik tot het Design Team van Magnolia ben toegelaten. Binnenkort zal ik voor de eerste keer Blog Candy ontvangen hebben ze mij vanuit Zweden laten weten. Ik hoop dat je nog wat vaker mijn blog gaat bekijken.

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Monique.
  Na het crashen van m"n pc,heb ik je weer gevonden en maar weer gelijk onder mijn favorieten gezet.Ik wat zie ik 43 volgers.Dat is toch ook prachtig ik zelf heb geen blog.
  Maar ik moet wel zeggen hoor echt het zijn prachtige kaarten.Echt je eigenstijl en echt vakmanschap.En nog steeds heeeeeeel mooi.

  grtjes van evita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Evita,

  Ik ben blij dat je mijn blog leuk vindt. Ik heb dit blog pas sinds april en er gaat dus nog wel eens niet helemaal zoals ik het wil.
  Jammer dat je zelf geen blog hebt. Ik probeer altijd even bij de mensen te kijken die mij een berichtje sturen. Ik moet zeggen, er zitten echt heel mooie kaarten bij.

  Veel liefs en een prettig weekend,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen