donderdag 9 juli 2009

Tilda loves the summerDeze kaart is gemaakt met stempels uit de nieuwste Lazy Summer Days Collection 2009. De rietsigaren komen uit de zomercollectie van 2008.

Ik heb de volgende materialen gebruikt:

Cardstock Licht blauw

Papier van Basic Grey Paper Pad 6x6 Marakech

Distress Inkt:
Weathered Wood
Broken China
Black Soot
Milled Lavender
Shabby Shutters
Peeled Paint
Dusty Concord
Frayed Burlap
Walnut Stain

De roosjes en bloementjes zijn van Prima Marketing.

Het ponsje voor de blaadjes heet Pine.

De randen van het papier heb ik met een Distresser van Tim Holtz en met de kleur Walnut Stain en een sponsje oud gemaakt.

4 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart!! Trouwens al je kaarten zijn prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Elizabeth,

  Wat leuk dat je op mijn blog gekeken hebt. Bedankt voor je lieve reactie. De stempels zijn zo leuk om mee te werken, dan vind ik het niet zo moeilijk om er iets leuks mee te doen.
  Nogmaals bedankt voor je berichtje, graag tot een volgende keer.

  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een prachtige kaart Monique. Mijn complimenten hoor!! Ik heb alleen een vraag. Zou je het mogelijk zijn om mij uit te leggen hoe je nu precies een rand van een kaart oud maakt en wat ik precies nodig heb om dit te doen zoals bijvoorbeeld met wat voor sponsje gebruik doe je dit. Alvast bedankt voor de uitleg hoor. Groeten Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Carla,

  Je mag alles vragen. Dat vind ik juist leuk. Ik heb een Distresser, die haal ik langs het papier, dan rult dat een beetje. Je kunt het papier, als je wilt, hier en daar een scheurtje geven. Met een sponsje van Inkssentials dep ik in een inktpad. Ik gebruik meestal de kleur Walnut Stain, Distress Inkt, van Tim Holtz, om het oud te laten lijken.
  Ik hoop dat je hier iets mee kan!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen