maandag 15 november 2010

Magnolia op de KreaDoe 2010Het was weer een super leuk weekend. Vanaf afgelopen vrijdag ben ik op de KreaDoe in Utrecht op de stand van Magnolia workshopjes gaan geven. Ze hadden weer een flink aantal prachtige kaarten van onze Design Team leden bij zich die ook in de Magnolia Ink terug te vinden zijn. Er waren prachtige stempels, maar ook bloemen en andere decoraties spulletjes van Magnolia bij de stand te koop.Ik heb op deze beurs weer heel veel lieve mensen ontmoet en gelukkig waren er een heel groot aantal mensen die wel even bij me wilden aanschuiven voor de workshop.Deze schattige Tilda hebben we met elkaar geschilderd met Distress Inkt. Ik heb zelfs een aantal kinderen aan mijn tafel gehad die deze stempel prachtig hebben ingekleurd.Hier zijn we ingespannen bezig de stempel in te kleuren. De groepjes waren niet al te groot i.v.m. de beschikbare ruimte die ik had, maar zo af en toe gingen dames samen op een stoel zitten en bij de hoeken van de tafel om zo toch even mee te kunnen doen.De stand zag er geweldig uit, met Tilda levensgroot op de achtergrond.Ik wil iedereen bedanken voor dit geweldig leuke weekend en ik hoop jullie bij een andere gelegenheid weer te ontmoeten!

Veel liefs,
Monique.

64 opmerkingen:

 1. Hoi Monique

  dat zag er heel gezellig uit,denk dat heel veel mensen iets van je geleerd hebben,heb inmiddels al mijn distress binnen,nu nog er mee aan de slag,nogmaals dank voor al je advies

  groetjes Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hoi monique
  wat ziet het er leuk uit
  ik had graag gekomen maar met de regenval hier is het niet gelukt om tot daar te komen
  heb je trouwens mijn kaart al ontvangen
  groetjes patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Patricia,

  Ik heb je inderdaad niet gezien. Ik hoop dat dat op een andere keer wel gaat lukken. Ik heb helaas je kaart nog niet ontvangen. Als ik hem binnen heb zal ik het je natuurlijk even laten weten.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Marina,

  Ik ben reuze benieuwd hoe het gaat met de inkt. Als je iets gemaakt heb, wil je het me dan even laten weten. Kom ik natuurlijk even op je blog kijken.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jij ook zo hebt genoten, ik hev=b het ook super naar mijn zin gehad, ik vond het super om de magnolia kaarten live te bewonderen.

  gr, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ik was er woensdag. helaas. je was er niet. anders was ik wer bij je aangeschoven :) het ziet er weer prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Monique,

  De stand zag er inderdaag heel goed uit. Had graag aan willen schuiven bij je workshop, maar het was bij onze stand (pipoos) zo druk dat ik alleen even snel wat inkopen kon doen.

  gr. Silvia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Monique
  Nog even met mij moet ik nu deze http://www.miekelotte.nl/N_frame.html?http://www.miekelotte.nl/
  of dezehttp://www.miekelotte.nl/N_frame.html?http://www.miekelotte.nl/.
  Alvast weer bedankt;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gisteren heb ik je gezien op de beurs. Via de blog van Nicole kwam ik er achter wie je was. Je maakt prachtige creaties! Ben volger van je geworden.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wat ziet het er gezellig uit, je zoons vonden het vast heel leuk zo met mams ,ik moest helaas werken dit weekend en had ook geen vervoer, hoop zo de volgende keer weer naar een beurs te kunnen xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hallo Anja,

  Als je de eerste link gebruikt en daarna in het zoekvak rechtsboven Terschelling typt krijg je de juiste blokken. Er zijn 3 maten.

  Veel succes!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hallo Durvina,

  Ik ben blij dat we het allebei zo leuk hebben gehad. Ik vind het zelf ook enorm leuk om de creaties van de anderen in het echt te kunnen zien. Ik hoop je bij een andere gelegenheid weer eens te treffen. Dank je wel voor je lieve reactie.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Martine,

  Ik vind het ook jammer je niet gezien te hebben. Misschien treffen we elkaar weer in Zeist. Magnolia heeft me daarvoor weer uitgenodigd.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Silia,

  Dat is inderdaad jammer. Ik heb wel iemand van Pipoos bij me aan tafel gehad. Er komt vast nog wel een gelegenheid, tenminste dan hoop ik dat je wel kan aanschuiven. Dank je wel voor je lieve reactie.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hallo Anneke,

  Ik vind het natuurlijk superleuk dat je mijn blog gaat volgens. Nicole maakt prachtige spullen en ze is gevraagd om wat te maken voor de MagnoliaInk. Ik vind dat natuurlijk ontzettend leuk. Dank je wel voor je lieve berichtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hi Monique, fijn voor je dat je het zo gezellig druk hebt gehad! Ik sta steeds verbaasd dat je nog twijfelt of er wel mensen bij jou komen aanschuiven...
  Nu Magnolia je uitgenodigd heeft voor de beurs in Zeist kom ik zeker!Dus hou al maar een stoeltje vrij, ik doe vanaf nu mijn portefeulle maar half meer open dat er nog genoeg in blijft zitten om daar te spenderen!LOL!We kijken er al echt naar uit!
  En stel nu...stel want dat zal nooit zo zijn...er toch geen volk aan je tafeltje zit,dan maken we het gewoon wat gezellig en doen we gewoon een babbeltje en drinken/eten we samen wat!Van mij ben je nog lang niet af!!!
  Heel veel liefs en dikke X, Celia.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. wat maak je schitterende dingen Monique!!
  Ik heb je bij mijn favoriete blogs gezet, want ik heb ook pas op de KKD inkt gekocht, maar kom er nog niet goed aan uit, moet ook speciaal papier hebben begreep ik al, dat zal ik eerst eens proberen, ik kom zeker heel vaak bij je kijken hoor, de kunst afkijken haha!!
  maar zo mooi als jij dat zal oefening vergen schat ik!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hallo Monique, ik heb sinds vorige week een eigen blog en kwam net die van jou tegen, wat een super leuk weekend hebben jullie daar gehad en ik ben ook direct volger geworden, zelf ben ik helemaal fan van de magnolia stempels.

  Fijne dag en groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Monique
  Helaas hadden we het zelf veel te druk op de beurs dus als het even kan dan schuif ik in zeist weer aan je tafel...als de baas het goedvindt...hahaha. Leuk je weer gezien te hebben en weer mogen genieten van je walgelijke mooie kaart met doosjes.
  Liefs Corry

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoi Monique,
  Ik wil je nog even bedanken voor de leerzame workshop. Ik trof het enorm dat er net na het eten even een plekje was om deel te nemen . Heel hartelijk dank. Ik ben ook volger van je geworden. Wie weet leer ik zo nog meer van je. Mijn complimenten voor je schitterende creaties. Groetjes Marieke.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Dat ziet er gezellig uit! Volgend jaar toch maar beter afstemmem hahaha. Ik heb al een poosje niets gedaan met de distress maar als ik dit weer zie moet het er maar weer eens van komen want het blijft een geweldige bezigheid.
  Blij dat je het zo naar je zin hebt gehad! En dank weer voor je reactie op mijn blog.

  Liefs Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Hoi Monique,
  Ik heb je ook gezien, maar niet aangeschoven. De stoelen waren allemaal bezet. Ik heb wel een aantal vragen aan je kunnen stellen.
  Nu heb ik nog een vraag: op een kaart heb je grijze doorschijnende blaadjes gebruikt. Hoe heet dat en waar kan je dat kopen?
  Ik vond het erg leuk om je ontmoet te hebben.
  Groetjes Gretha

  BeantwoordenVerwijderen
 23. ik baal als een stekker , al 6 jaar roep ik van Ik ga naar de Krea doe , en wéér kon ik niet ik baalde zo erg had je graag aan het werk gezien maar wie weet volgend jaar
  het zag erin ieder geval erg gezellig uit

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Monique,

  Ja, het was erg gezellig op de KreaDoe.
  Nog bedankt voor de workshop!
  Ik ga van de week even een kaartje met dit schattige engeltje maken.

  Veel liefs,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Dag Monique

  Ik heb je werk bewonderd op de creadoe en een kaartje van je meegenomen. Heb niet meegedaan aan de workshop, daar was het te druk voor.Nu is mijn vraag of je ook les geef en waar.

  Groetjes Jannie

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo Monique
  ik zie dat je het weer druk heb gehad vind ik niet gek hoor vond het wel jammer dat ik er niet kon zijn maar je kan niet over al naar toe graag tot de volgende keer
  liefs lenny

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Hallo Monique,

  Was leuk om de workshop te doen bij jou.
  Heel erg bedankt voor jou uitleg we gaan het thuis verder proberen.
  Verder blijft het natuurlijk een erg mooie stand van Magnolia met zoveel mooie spullen.
  Tot de volgende keer
  Groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Monique,
  Was gezellig druk (zaterdag) op de beurs. Ik ben een paar keer komen kijken, maar je tafel was elke keer vol. Een andere keer dan maar weer. Welke 3d kit gebruik je voor je kaarten?
  En ik kan niet wachten tot de nieuwe ink, ben benieuwd wat je gemaakt heb.
  Groetjes
  Cordine

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Lieve Monique,

  Ik was in ieder geval op tijd vrijdag om als 2e aan te schuiven aan je tafeltje.LOL.Het was weer erg leerzaam, ik heb al een mooie kaart gemaakt met het afdrukje wat we samen hebben ingekleurd. Je zal wel bekaf zijn na al die drukke dagen, en al dat gepraat !!
  Maar je hebt nu lekker een paar dagen vrij.
  Ik wil je alvast een hele fijne verjaardag toewensen, en veel plezier de komende dagen.
  Groeten aan je man, kinderen en natuurlijk aan je moedertje.
  Veel liefs
  Carola

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Wat een leuke aktie foto's zeg.
  En wat zie ik er veel andere bekenden op staan.
  Hele leuke foto's geworden.

  x Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hai Monique,
  Ik vond het wederom leuk om je live te ontmoeten. Er stonden vele mooie creaties tentoongesteld. Wat ik een beetje miste was de verkoop van het blad MganoliaInk. Dat past toch precies bij jullie? Wellicht een tip voor de volgende keer.
  Veel liefs, Corine Reijn (Wien-art)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Hoi Maris,

  De jongens en mijn man kwamen rond 16.00 uur. Ik was nog bezig met de laatste workshop. Ik vind het altijd erg leuk dat ze naar me toekomen. Dank je wel voor je lieve berichtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Hallo Astrid,

  Het was echt super druk, maar ik vond het enorm gezellig. Ik lag 's avonds eerder dan onze jongens in bed. Dank je wel voor je lieve berichtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Hoi Celia,

  Je weet maar nooit, maar ik vind het ontzettend leuk dat jullie naar Zeist komen. Gezellig! Ik heb er nu al zin in. Wat had je een lief mailtje gestuurd. De jongens vonden het een leuk berichtje.

  Veel liefs en een dikke kus,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hallo Petra,

  Je hebt aquarelpapier, bijvoorbeeld van Terschelling nodig. Ik gebruik dat altijd. Zorg er in ieder geval voor dat het glad van structuur is. Stempel je stempel met watervaste inkt, anders gaat hij lopen. Ik wens je natuurlijk er heel veel plezier mee. Het gaat vast lukken. Mocht je nog vragen hebben, laat het me dan gerust even weten.
  Ik vind het superleuk dat je me nu blijft volgen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Hallo Tinie,

  Dank je wel dat je mijn volger bent geworden. Dat vind ik natuurlijk ontzettend leuk. Ik vind je kaartje dat je voor de baby hebt gemaakt heel erg lief.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Hallo Corry,

  Dat zou natuurlijk wel leuk zijn als dat van je "BAAS" mag. Lijkt mij wel weer eens gezellig. Als je nu al verlof aanvraagt, moet het toch gaan lukken. LOL.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Hallo Marieke,

  Ik vond het het afgelopen weekend enorm gezellig. Ik heb weer heel veel mensen ontmoet. Dat vind ik erg leuk. Wat ontzettend lief dat je mijn blog gaat volgen. Dank je wel. Mocht je nog vragen hebben over e.e.a. laat dan gewoon een berichtje achter, als ik kan, zal ik je helpen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hallo Corine,

  Het was inderdaad super gezellig, jammer dat je er niet was. Ik denk dat we elkaar binnenkort wel weer eens tegenkomen. Ik vond je nieuwe kaartje een plaatje. Echt heel mooi gedaan.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Hello Kim,

  I have had a great time this weekend. A lot of people who follow my blog were on this fair. Thank you for your kind mail. Have a great week!

  Hugs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Hallo Gretha,

  De prachtige blaadjes heb ik bij het Scrapbookdepot gekocht. Ze heten Skeleton Leaves.Ik heb een zakje met zilver, goud en brons gekocht. Op dit moment zijn is de kleur die ik heb gekocht op. Ik denk dat je het beste via een contact berichtje met hun kan vragen of ze weer binnenkomen.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Hallo Marijke,

  Wie weet lukt het dan wel. Ik zou het leuk vinden. Ik ben ook in Zeist, als je dat beter uitkomt. Dank je wel voor je lieve reactie.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Hoi Marijke,

  Ik vond het natuurlijk enorm leuk dat jullie weer bij me langskwamen. Dat gaan we hopelijk op korte termijn nog wel een keer herhalen. Ik spreek je snel.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Hallo Monique,

  Ik ben via een andere site op jouw site terecht gekomen en ik ben erg onder de indruk van hoe jij je afdrukjes inkleurt met distress inkt.
  Zou jij deze techniek een keertje op je site wilen uitleggen of mij een pb-tje willen sturen.

  Groetjes Lian

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Hallo Jannie,

  Ik heb in ieder geval afgesproken dat ik bij Doe@ding in januari, februari en maart workshops ga verzorgen, samen met Angela van Dorp. Ik weet alleen op dit moment nog niet de exacte data. Zodra ik dat weet, laat ik het op mijn blog weten. Dank je wel voor je lieve berichtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Hallo Lenny,

  Ik weet wel zeker dat we elkaar weer zullen treffen. Dat moet lukken. Het was super gezellig op de KreaDoe en ook enorm druk. Dank je wel voor je lieve berichtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Hallo Margreet,

  Het is voor mij ook superleuk om mensen die mijn blog volgen in het echt te ontmoeten en samen wat te Distressen. Ik vond het in ieder geval heel gezellig en ik hoop inderdaad dat je de volgende keer weer bij me wilt aanschuiven.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hallo Cordine,

  Dat vind ik nou best vervelend. Ik had je heel graag ontmoet aan mijn tafel. Alleen die was wat klein. Ik hoop dat het toch een keer gaat lukken. Ik ben in ieder geval ook een paar dagen in Zeist en ik ga in de winkel bij Marlous wat Workshops geven samen met Angela van Dorp. Dus wie weet!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Hallo Cordine,

  Vergeet ik je helemaal antwoord te geven op je vraag over de lijm. SORRY! Ik gebruik als 3-D kit Household Silecone kit. Voor de platte delen gebruik ik HT2 lijm van Güntermann.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Hallo Carola,

  Dat had je inderdaad goed voor elkaar. Ik vond het supergezellig je weer te ontmoeten. Ik vind het enorm leuk om mijn volgers aan tafel te hebben. Helaas is dat niet voor iedereen, die dat graag wilde, gelukt.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hoi Esther,

  Ja, dat zijn mijn super trouwe fans, ze komen me iedere keer weer ophalen. LOL. Ze vinden het enorm gezellig op de beurs. Deze foto's zijn aan het einde van de middag gemaakt, maar wat was het druk. Ik zie je snel weer.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Hallo Corine,

  Normaal gesproken hebben ze de MagnoliaInk natuurlijk mee om te verkopen. Helaas was die helemaal uitverkocht. Vandaar dat je hem miste. SORRY. Dank je wel voor je lieve mailtje.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Hallo Lilian,

  Natuurlijk wil ik je graag helpen. Wil je me een berichtje sturen met je mail adres. Die publiceer ik dan natuurlijk niet. Maar dan kan ik jou bereiken en kun je je vragen stellen. Ik vind het heel erg leuk dat je mijn blog hebt gevonden.

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Hoi Monique,

  Wat een leuke foto's en wat staan je mannen er leuk op!!
  Liefs,
  xxAngela

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Hoi Angela,

  Wat een leuke mannen hè? Ik vind het altijd leuk als ze me komen halen en nog even meehelpen. Ik spreek je gauw!

  Veel liefs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 56. dat ziet er super gezellig uit meis
  ik was er op woensdag en heb lekker veel bloemen dingen meegenomen bij de magnolia stand
  ik heb je blog net gevonden en wat een schitterende kaarten maak je
  ik ben meteen volger geworden bij je meis
  liefs angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Hallo Angelique,

  Ik vind het ontzettend leuk dat je mijn volger bent geworden. Dank je wel. Ik hoop nog vaak een berichtje van je te ontvangen.

  Veel liefs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Hallo Monique,
  Gelukkig heb ik naar mijn dochter geluisterd en ben ik bij je aan tafel gaan zitten. Wat kan je in zo'n korte tijd veel leren, heel hartelijk bedankt. Ben gelijk distress gaan aanschaffen.
  Mijn dochter was erg blij dat ik jou tips aan haar kon doorgeven. Super, we zijn 2 hele blije mensen.
  Groetjes Tonny

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Hallo Tonny,

  Wat vind ik het ontzettend leuk te lezen dat je met de inkt bent gaan werken. Je zal zien dat je er hele mooie creaties mee kan maken. Als jullie nog iets willen vragen, stuur dan even een reactie, dan kan ik jullie misschien helpen. Wat een goed begin van een nieuw weekend!

  Veel liefs,
  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Hoi hoi,

  Monique ik heb een distressles van mijn moeder (Tonny) gehad, super leuk. Bedankt voor de goede tips.
  Je kaarten zijn echt plaatjes, ik kijk regelmatig of er weer een nieuwe bij staat.

  Groetjes Tirza

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi hoi,

  Monique ik heb distressles gehad van mijn moeder (Tonny) super leuk. Bedankt voor de goede tips.
  Je kaarten zijn echt plaatjes, erg mooi.

  Groetje Tirza

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Hoi Tirza,

  Wat gaaf, ik hoop dat je er veel plezier mee zult hebben. Mocht je iets willen vragen, laat het me dan gerust even weten. Misschien kan ik je helpen. Op dit moment heb ik extra werk voor de MagnoliaInk, de komende uitgave. Vandaar dat ik even niets plaats totdat dat af is. Maar dan ga ik snel weer verder met de Kerstkaarten.

  Veel liefs en een gezellig weekend!

  Monique.

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hi Monique! Looks like you had a great time at the show and I'm sure everyone loved watching you work your magic with the stamps, wish I could have been there to watch you too :)! Hugs, Chris x

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hi Chris,

  I have had a GREAT time!I have met a lot of the people who follow my blog. I have coloured with with them a gorgeous Tilda stamp. Have a great weekend Chris!

  Hugs,
  Monique xxx

  BeantwoordenVerwijderen