woensdag 11 maart 2015

Banana Tilda! So Lovely Duo Collection

 
Dit keer een kaartje van mij in totaal andere kleuren dan je van mij gewend bent. Ik heb dit keer "Banana Tilda"gebruikt uit de "So Lovely Duo Collection 2015" van Magnolia. Een schatje! Uit deze serie komt ook de stempel die ik voor de achtergrond heb gebruikt.
 
Het prachtige papier dat ik heb gebruikt is van Pion Design en dat kun je tegenwoordig op de beurs kopen bij de stand van Unique Hobbyproducts. 


Tilda en de achtergrond heb ik gekleurd met Distress Inkt, Re-inkers en Distress Markers.
Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt:
Vintage Photo, Tattered Rose, Fired Brick, Aged Mahogany, Antique Linen, Walnut Stain, Brushed Corduroy, Ripe Persimmon, Wild Honey, Forest Moss, Peeled Paint, Shabby Shutters, Weathered Wood, Black Soot en Spiced Marmalade.


De prachtige rand rondom de achtergrond, de swirls, de mini bloementjes en de nieuwe kleinere maat vlinders zijn van Unique Hobbyproducts. Ik heb met Liquid Pearls het hartje van de bloementjes gemaakt.

 
Op de bloemenkransjes heb ik nog wat Stickles gedaan.
 
 
De prachtige bloemen komen uit de winkel van Magnolia en de Ribbon Girls.
De mooie bladeren "Jungle Leaves" en de tags, "So Wrapped Lovely" op de achtergrond zijn met DooHickey's van Magnolia gemaakt.

 
Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het super leuk wanneer je een berichtje voor me achterlaat.
 

Veel liefs,

Monique xxx

6 opmerkingen:

 1. Wat is ze weer mooi Monique. Tilda loopt daar fier met haar trosje bananen, zó mooi ingekleurd. Ja en de producten van Unique zijn heel fijntjes en maken elke creatie af.
  Genieten dit...
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow Monique, wat een prachtige kaart! Supermooi gekleurd, leuke stansjes erbij... Alles zit gewoon perfect! Liefs,
  Sarah
  http://littlecreass.blogspot.be/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is absolutely magic card. Lots of decorations and very delicate colors. I really like your creative work.
  Pona

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O Monique wat is dit weer genieten prachtig heb je deze Tilda weer ingekleurd en wat is ze leuk he!!
  Ik vind het weer een super mooie kaart.

  Lieve groetjes Marrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Monique,

  Wat heb je weer een schattig kaartje gemaakt.Super hè deze Banana Tilda, heb haar ook in huis alleen nog niet verwerkt. Enne niks mis mee hoor met je nieuwe kleurtjes ziet er geweldig uit,net als de gehele kaart weer een echte Monique Lokhorst kaart!!!

  lieve groetjes Juanita


  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh Monique, het is weer een juweeltje zeg! Zoooo mooi gedaan. Ik vind je kleurwerk weer fantastisch! Ik krijg helemaal zin in de zomer met deze mooie kaart! Fijne dag! Lieve groetjes, Chantal

  BeantwoordenVerwijderen