donderdag 5 oktober 2017

Christmas Wishes!


Onlangs heb ik contact gehad met Pion Design en zij vroegen mij of ik met hun prachtige papier eens wilde werken. Ik heb natuurlijk ja gezegd! Ik ben super blij met het pakket papier dat ze me hebben toegestuurd.

Direct ben ik ermee aan de slag gegaan. Het papier dat ik heb gebruikt komt uit de allernieuwste Kerstcollectie van Pion Design en heet Christmas Wishes! Natuurlijk mocht op mijn kaart een schattige stempel van Magnolia niet ontbreken!


Ik ben echt helemaal weg van het prachtige papier dat Pion Design maakt. Iedere collectie is super vintage, iets waar ik heel veel van houd.


Ik heb Tilda met Distress re-inkers en Distress Markers gekleurd. Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt:
Tattered Rose, Vintage Photo, Tea Dye, Aged Mahogany, Peeled Paint, Fired Brick, Pumice Stone, Antique Linen en Walunt Stone.


Natuurlijk heb ik weer prachtige vintage embellishments van Unique Hobby Products gebruikt.
Ik blijf de spullen van deze webshop beeldschoon vinden. 


De kaart heb ik verder versierd met prachtige bloemen en besjes van Magnolia en diverse dennenappeltjes en sterretjes van de Action. Het kant op de kaart komt van de markt. Het schattige lijstje op deze kaart komt uit de webshop van de Ribbon Girls.


Ik wil je alvast bedanken voor het bezoeken van mijn blog. Natuurlijk vind ik het super lief als je een berichtje voor me achterlaat.

Veel liefs,

Monique xxx

3 opmerkingen:

 1. Wow geweldig mooi Monique is het papier al in de winkels te koop?
  Groetjes Cora xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Monique, wat heb je weer een beauty gemaakt...zo mooi hoe je alles hebt verwerkt...top!
  De magnolia’s blijven leuk hè!
  Liefs Ellen

  BeantwoordenVerwijderen